Black Cosmic Spells


Издател: StalakTone Tapes
Дата на излизане: 2022-05-18
Носител: MC
Каталожен No:

  1. Black Cosmic Spells
  2. The Worst Place Is in Your Head
  3. Winter Snakes
  4. Raba Mahis Lefi Baho
  5. The Border of Nothing
  6. Time Kills What Cannot Be Killed
  7. The Centre of the Black Star
  8. Black Star
  • ROG - всички инструменти, вокали