V.A.

Наши и чужди изпълнители

Сплит

Издател: Balkanton
Дата на излизане: 1971-00-00
Носител: Vinil 7
Каталожен No: BTM 6317

  1. Monday, Monday - Mamas & the Papas
  2. You, baby - Mamas & the Papas
  3. Котка в торбата - СРЕБЪРНИТЕ ГРИВНИ
  4. Светът е голям - СРЕБЪРНИТЕ ГРИВНИ