Атлас

Карай бакшиш

Албум

Издател: Самиздат
Дата на излизане: 1993-00-00
Носител: CD
Каталожен No:

 1. Душата ми се рони
 2. За да ме забравиш
 3. Леглото на забравата
 4. Карай бакшиш
 5. Среднощен час
 6. Грешен номер
 7. Божествен и безцветен
 8. Неуверена молитва
 9. Солта на живота
 10. Обичам, Боже, самотата
 • Пепи Писарски - китара, вокали
 • Пепи Попов - клавишни, вокали
 • Тео Бояджиев - ударни, вокали
 • Дони - вокал, бас
 • Гост-музиканти:

 • Костадин Георгиев - вокал (1)
 • Данжел - вокал (3)
 • Стоян Михалев - вокал (4,8)
 • Николай Томов - вокал (5)
 • Елвис - вокал (7)
 • Мери Начева - вокал (9)
 • Бойко Трифонов - вокал (10)