Insmouth

Promo Tape

Демо

Издател: Самиздат
Дата на излизане: 1997-00-00
Носител: MC
Каталожен No:

  1. Fatherland Cries
  2. Lies
  3. Kolibi
  • Христо Велков - соло-китара
  • Стефан Йорданов - вокал
  • Ачо Мутафов - бас
  • Милен Тросков - барабани
  • Вихър Цончев - китара