Violate the Cross


Издател: Самиздат
Дата на излизане: 2023-11-21
Носител: Digital
Каталожен No:

  1. Raging Flames of Armageddon
  2. The Bullet's Command
  3. Open the Gates of Hell
  4. Violate the Cross
  5. The Executioner
  6. Unholy Strike
  7. Across the Valley of Death
  8. Out of My Coffin