Artificial Comet

As Loud As Hell


Издател: Demo Tape Recordings
Дата на излизане: 2014-08-08
Носител: CD
Каталожен No:

  1. The Vultures, The Leaches
  2. No Winning Bet
  3. End of the Year
  4. The Game
  5. Little Green Creatures
  6. No Need For Punk
  7. Hashim
  • Радни Станчев - вокал, китара
  • Калоян Георгиев "Кани" - бас, вокали