Jasmine Whale

Ghosts Have Shadows


Издател: Самиздат
Дата на излизане: 2020-04-17
Носител: Digital
Каталожен No:

  1. Little Grain
  2. The Time Is Now
  3. I've Got to Unfriend You
  4. This Groove Is a Wreck
  5. Jasmine Warfare
  6. Everything but the Blue
  7. Sparkes
  8. Jas the Vampire
  9. Why Newton...Why?